"Gezond en gemakkelijk"

Voor jou als werknemer

Zo’n 40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Toch houdt iets ons tegen om deze korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit! Deze fiets of e-bike naar keuze wordt, met een operational lease, via de werkgever betaald en kan zonder zorgen en onderhoudskosten door de werknemers worden gebruikt.

 

Iets voor jou?

Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten naar en van je werk fietsen? Met de BOVAG Leasefiets is dit nu wel heel makkelijk: jouw werkgever faciliteert het en jij kan direct opstappen! Je kunt kiezen voor een gewone fiets of een super praktische e-bike: volledig uitgerust zoals jij wilt én met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp.

 

Overtuig jouw werkgever

Wil je graag een fiets van de zaak, zorgeloos en kosteloos? Overtuig zelf jouw werkgever van de voordelen voor jullie beiden! Download dan deze folder en stuur deze door naar jouw werkgever. Wij kunnen natuurlijk ook persoonlijk advies geven aan jouw werkgever, neem dan contact met ons op.